Na vsebino

Nedelja bo zmerno do pretežno oblačna, ploham ne uidemo

Zvečer bodo plohe in nevihte ponehale. Ponoči se bo prehodno delno zjasnilo, proti jutru pa se bo oblačnost spet povečala. Ponekod se bodo že zjutraj pojavile krajevne plohe, ob morju lahko tudi zagrmi. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem do 20°C.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, nastajale bodo plohe in nevihte. Daljša sončna obdobja bodo predvsem ob morju. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 27, na Primorskem do 30 °C.

V ponedeljek bo spremenljivo, popoldne tudi pretežno oblačno. V drugi polovici dneva bodo nastajale plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na torek.

V torek zjutraj bodo padavine ponehale, čez dan se bo delno zjasnilo. Popoldne bodo lahko nastale posamezne plohe in kakšna nevihta.

V sredo bo več sončnega vremena, možnost neviht pa bo majhna.

Nad večjim delom Evrope je območje enakomernega zračnega tlaka. V višinah priteka k nam občasno nekoliko bolj vlažen in nestabilen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj