Na vsebino

Nič več parkiranja pri nekdanjem Belsadu

Foto: Občina Črnomelj
Foto: Občina Črnomelj

Občina Črnomelj obvešča, da je prenehala z najemom prostora namenjenega parkiranju pri nekdanjem Belsadovem obratu v Črnomlju, saj ima zasebni lastnik s prostorom predvidene druge načrte.

Parkirišče je bilo po navedbah občine namenjeno predvsem tistim, ki se vozijo na delo izven Črnomlja in pustijo svoje vozilo v samem mestu. S tem so želeli čim bolj razbremeniti ostala mestna parkirišča. Omenjeno parkirišče je bilo sicer predvideno kot začasno, dokler ne bi uredili drugih lokacij. Letna najemnina za najem zemljišča za uporabo parkirišča je bila določena na podlagi ocenjene vrednosti in je skupaj z davkom znašala 2500 evrov.

"Brezplačno parkiranje je v Črnomlju omogočeno na Majerju pri bivši vojašnici in pri akvaduktu, v popoldanskem času, sobotah, nedeljah in praznikih, pa tudi na parkiriščih, na katerih je določeno plačilo parkirnine ali časovna omejitev," so še sporočili s črnomaljske občine.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj