Na vsebino

Novice iz Nemčije: Anja je prestala operacijo

"Anja je operacijo uspešno prestala, zdaj pa potrebuje mnogo počitka." Tako piše v spletnem portalu Slovenske novice, kjer se članek nadaljuje:

»Sporočamo, da je bila operacija uspešna. Anja je zelo utrujena, potrebuje počitek in se bo sama javila, ko bo dovolj pri močeh. V imenu vseh nas in predvsem Anje se zahvaljujem za vso vašo pomoč, pozitivne misli in spodbudne besede.«. Sporočilo, ki naznanja veselo novico, so na facebooku objavili danes pozno popoldne.

Anja Zamida iz Semiča je pred letom dni zbolela za meningitisom, hkrati pa so ji v središču možganov odkrili vodno cisto. Cista je merila že dva centimetra in je utesnjevala njene možganske kanale ter ji ogrožala življenje. Za operacijo v Nemčiji je potrebovala 25.000 evrov, na pomoč pa so ji priskočili dobri ljudje, med njimi tudi Jan Oblak in brlci Slovenskih novic.

Za vse, ki ste ji pomagali, je torej danes še posebno lep dan: Anja je operacijo uspešno prestala, zdaj pa potrebuje mnogo počitka, da dokončno okreva. "

Vir: Slovenske novice
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj