Na vsebino

Novoletno srečanje bolnikov CVB

Mnogi te kratice ne poznajo, tudi bolje da ne, to smo bolniki po možganski kapi. Imamo tudi svoj klub Zeleni Jurij. Predsednica kluba je ga. Imširovič Sonja. Klub deluje že 13 let. Ustanovni član in tudi 1. predsednik je bil Anton Muc. Če ste bolnik, tudi vas vabimo, da se nam pridružite. Dobivamo se vsak zadnji petek v mesecu in sicer v zdravstvenem domu Črnomelj, v sejni sobi.

Klub Zeleni Jurij zajema vse tri belokranjske občine. Večkrat se samo pogovarjamo ali povabimo kakšnega predavatelja. Gremo tudi na kakšen izlet in se srečujemo z drugimi bolniki iz ostalih slovenskih klubov. Tokrat je sestanek potekal nekoliko drugače. Namesto v zdravstvenemu domu, smo se dobili v gostilni Samarin na novoletnem srečanju. Po uradnem delu in poročilu o delovanju našega kluba je sledilo kosilo, za katerega tudi nekaj prispeva združenje CVB. Po kavi, sladici in majhni obdaritvi članov, smo se polni dobrih občutkov in izrečenih želja poslovili.

Drugo leto se spet vidimo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj