Na vsebino

Občni zbor PGD Bojanci

V soboto, 18. marca, je v Večnamenskem domu Bojanci potekal občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Bojanci. Predsednik društva Dejan Vukčevič je pozdravil prisotne in predstavil delo v preteklem letu, svoja poročila za preteklo leto pa so predstavili tudi poveljnik društva Gregor Vrlinič in blagajničarka Lilijana Kordič.

Na občnem zboru so predstavniki društva in gasilske zveze podelili tudi priznanja in zahvale. Priznanje za pomoč na Krasu so iz PGD Bojanci prejeli Bogdan Busič, Gregor Vrlinič (za intervencijo), Nenad Vukčevič – Neno, Bogdan Vrlinič in Dejan Vukčevič. Priznanje za 40 let delovanja v PGD Bojanci sta prejela Nenad Vukčevič in Bogdan Busič, za 50 let pa Mladen Radojčič in Rade Vrlinič. Niku Vrliniču se pa je društvo s podelitvijo posebne zahvale zahvalilo za 35 let skrbnega in vestnega opravljanja funkcije hišnika večnamenskega doma na Bojancih. Odlikovanje Gasilske zveze Slovenije za posebne zasluge je prejel Stevo Vukčevič.

Na občnem zboru so bili tudi predstavniki Gasilske zveze Črnomelj, prostovoljna gasilska društva iz sektorja Vinica - PGD Učakovci – Vukovci, PGD Preloka, PGD Vinica, PGD Hrast - Perudina, PGD Zilje in prijatelji iz Hrvaške DVD Stara Sela.

Občnemu zboru je sledila zakuska in druženje.

PGD Bojanci še enkrat čestita vsem prejemnikom priznanj.

NA POMOČ!

Vir: PGD Bojanci
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj