Na vsebino

Obisk mamice in predstavitev poklica frizer

Skozi celo šolsko leto je za urejenost in s sredstvi za igro v našem kotičku FRIZER skrbela mamica Ines Judnič, ki je frizerska mojstrica v svojem salonu. Danes pa je prišla predstavit še svoj poklic, sredstva s katerim ga opravlja in tehnike kako naredi različne pričeske. Otrokom je ponudila v vpogled različne revije v katerih so si ogledali različne frizure in barvne odtenke las, ki jih dobimo z mešanjem barv za lase. Nato je vsakemu otroku uredila pričesko in pramene (obstojni do prvega pranja) po želji z različnimi pripomočki, ki so si jih otroci ogledali iz varnostne razdalje: kodralnik, ravnalec las in cik – cak grelec. Deklicam je spletla različne kitke in iz čopkov naredila zanimive frizure. Fantom pa moderne frizure z gelom in barvami. Otroci so med počitkom pazili na svoje nove frizure celo z domiselnimi tehnikami, da bi jih lahko pokazali mamicam in atkom, ko so jih prišli iskat.

Mamici Ines se od srca zahvaljujemo za popestritev dopoldneva, predstavitev poklica in njen dragoceni čas skozi celo leto pri donaciji sredstev za igro in iskanju le-teh in seveda danes!

Vir: Vrtec Črnomelj, enota Loka

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj