Na vsebino

Oblo in oglato, regijska tematska razstava

Včeraj smo v organizaciji Območne izpostave JSKD Črnomelj in ob prisotnosti likovnih ustvarjalcev, župana Občine Črnomelj, gospoda Andreja Kavška, producentke za področje likovne dejavnosti na JSKD, gospe Monike Ivančič Fajfar, strokovnega spremljevalca razstave, akademskega slikarja Roberta Lozarja, sodelavcev z območnih izpostav JSKD koordinacije Dolenjska, Bela krajina in Posavja ter drugih gostov odprli regijsko tematsko razstavo 2019 z naslovom Oblo in oglato.
Strokovni spremljevalec Robert Lozar je za regijsko razstavo izbral 20 najboljših del iz regije in v nagovoru poudaril zadovoljstvo in navdušenje nad ljubiteljsko likovno ustvarjalnostjo, kot se kaže v prispelih delih.

Robert Lozar na kratko o razstavi TUKAJ.

Župan Andrej Kavšek je vsem razstavljalcem čestital za pogum in energijo, ki jo namenjajo umetnosti, in s tem tudi sebi ter družbi.
Producentka za likovno dejavnost na JSKD Monika Ivančič Fajfar je pohvalila dosežke ljubiteljske likovne dejavnosti v naši regiji in vztrajno kakovostno rast posameznih avtorjev ter ustvarjalnosti nasploh.
Odprtje razstave, ki ga je povezoval Jaka Birkelbach, sta obogatila Tina in Aljoša Vrščaj ter z glasbenimi vložki navdušila vse prisotne.

Kratek video prispevek z raszstave si lahko ogledate TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj