Na vsebino

Odpiranje poslovnih priložnosti - Izmenjava dobrih praks

Vljudno vabljeni na dogodek Odpiranje poslovnih priložnosti - Podjetniška kava v hotelu Bela krajina Metlika in dogodek Izmenjava dobrih praks - obisk podjetja Mala Plus d.o.o. in podjetja Steklarstvo Kramarič in domače dobrote Mojca Stanko Kramarič, s.p., ki bo v četrtek, 24. septembra 2020 v Metliki.

Podjetniška kava je dogodek namenjen mreženju, pogovorom, dogovorom o podjetniškem sodelovanju in izmenjevanju podjetniških izkušenj ter odpiranju priložnosti za vstop podjetnikov in potencialnih podjetnikov v različne dobaviteljske verige.
Namen dogodka Izmenjave dobrih praks je ogled dobre prakse, predstavitev produktov podjetnikov, obrtnikov drugim podjetjem in izmenjava izkušenj z namenom povezovanja podjetnikov in potencialnih podjetnikov.

Dogodka sta namenjena mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija.

Prijava na dogodka je obvezna in poteka izključno elektronsko TUKAJ. Prijavite se najkasneje do 21. septembra 2020 do 11. ure.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali na telefon 040 122 872.

Priporočljivo je, da se udeležite obeh dogodkov, lahko pa se udeležite le enega.

Vabilo in program najdete TUKAJ.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj