Na vsebino

Odpoved nekaterih dogodkov v Metliki

Obveščamo vas, da zaradi slabe vremenske napovedi odpovedujemo dogajanje na Mestnem trgu:

  • danes, 16. septembra 2022: in sicer predstavitev belokranjskih ponudnikov na področju športa in športne igre na placu v organizaciji Športnega društva Pungart ter nastop DJ Kokija. Vabljeni na svetovno kavarno »Mobilnost v Metliki«, ki bo ob 18. uri v Mladinskem centru Metlika.
  • jutri, 17. septembra 2022: in sicer tržnico domačih belokranjskih dobrot in izdelkov ter nastopa DJ Michael Angela in pop dueta Denis & Denis, vabljeni pa ob 17. uri v Kulturni dom Metlika na predstavo o prometni varnosti Zavoda Enostavno prijatelji »Petjin kolesarki izlet«.

Obvešamo vas tudi, da bomo koncert pop dueta Denis & Denis in tržnico domačih belokranjskih dobrot in izdelkov premestili na petek, 30. septembra 2022 (prav tako lokacija Mestni trg).

Nedeljski program (18. 9. 2022) in program ostale dni zaenkrat ostaja po načrtovani časovnici:

  • ob 11. uri vabljeni na Mestni trg na kreativno delavnico za otroke z Belokranjskim muzejem Metlika, na kateri boste spoznavali prevozna sredstva skozi zgodovino.
  • ob 17. uri vabljeni na plesno delavnico za otroke s Plesnim društvom Krokar, ki bo potekala na dvorišču metliškega gradu, ne na Mestnem trgu.
  • ob 18. uri pa vabljeni na Pumptrack Metlika na kolesarsko učilnico "Varno na pumptracku" z Rokom Grmičem iz GR adventure & school.

Upamo, da nas bo v naslednjem tednu pričakalo malo boljše vreme, da izvedemo program Evropskega tedna mobilnosti, tako kot smo ga načrtovali.

Hvala za razumevanje in vabljeni na preostale dogodke v prihodnjem tednu!

Program najdete TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj