Na vsebino

Z dobrodelno prireditvijo do sredstev za šolo v naravi

Petošolci OŠ Belokranjskega odreda Semič so 18. maja pripravili dobrodelno prireditev z naslovom "Pojem, plešem, igram, da se v Ankaran podam".

Petošolci so zablesteli s folklorno točko, igranjem na instrumente (citre, flavto, klavir) in deklamacijo. Zabavali so nas s petjem in plesom. Večer sta popestila otroški in mladinski pevski zbor, na ukulele in Orffova glasbila pa so igrali učenci 7. in 8. razreda. Na odru so se predstavili še učenci neobveznega izbirnega predmeta z dramsko igrico Sneguljčica in sedem palčkov. Nastopali so v čudovitih kostumih, ki so nastali izpod rok Sonje Strgar, za kar se ji najlepše zahvaljujemo.

Na prireditvi je bilo zbranih 1544,20 evrov.Zbrana sredstva bodo namenjena delnemu kritju letne šole v naravi v Ankaranu, kamor se odpravljamo konec junija. 

Iskrena hvala staršem, sorodnikom, prijateljem, učiteljem in ostalim zaposlenim OŠ Semič, zaposlenim v Kulturnem centru Semič za pomoč pri izvedbi prireditve in za vaš dobrodelni prispevek.

Fotografije s prireditve si lahko ogledate s klikom na vir spodaj.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj