Na vsebino

Policisti podrobneje o včerajšnjih prometnih nesrečah

S Policijske uprave Novo mesto danes podrobneje poročajo tudi o dveh prometnih nesrečah, ki sta se včeraj zgodili na belokranjskih cestah. Nekaj po 8. uri je na območju Sinjega Vrha 59-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste. Povzročiteljici, ki se je v nesreči lažje poškodovala, bodo policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Vozila po levi strani ceste

Včeraj okoli 15.30 ure so bili črnomaljski policisti obveščeni tudi o prometni nesreči v kraju Gaber pri Semiču. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je 42-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drevo. Lažje poškodovano voznico in tri prav tako lažje poškodovane potnike v njenem vozilu so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo povzročiteljici nesreče zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj