Na vsebino

Ponoči in jutri bo pretežno jasno

Zvečer na severu države ob meji z Avstrijo ni izključena kakšna nevihta. Ponoči bo pretežno jasno, do jutra pa se bo na severu rahlo pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18, ob morju okoli 20 °C.

Jutri bo pretežno jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 33 °C.

V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno s posameznimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše na severozahodu. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in večinoma suho. V petek bo sprva pretežno oblačno, čez dan se bo oblačnost trgala. Predvsem v hribovitih krajih so možne krajevne padavine. Vse dni bo na Primorskem ob burji prevladovalo sončno in vroče vreme.

Nad srednjo, vzhodno in južno Evropo je območje enakomernega zračnega tlaka. Vremenska fronta je dosegla severne Alpe in bo zvečer oplazila tudi Slovenijo. V višinah priteka nad naše kraje z jugozahodnimi vetrovi topel in suh zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj