Na vsebino

Ponoči in jutri bo spremenljivo oblačno

V večernem, nočnem in jutranjem času bo spremenljivo oblačno, predvsem na zahodu in severu je možna kakšna ploha ali nevihta. Jutranje temperature bodo od 15 do 21, na Primorskem do 23 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Dopoldne bodo v severnih krajih že možne krajevne padavine, deloma nevihte, ki se bodo popoldne in zvečer razširile nad večji del države ter se nadaljevale v noč na sredo. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 29 °C.

V sredo dopoldne bodo padavine postopno ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Popoldne se bo jasnilo, možna bo kakšna ploha. V četrtek bo dokaj sončno, jutro bo sveže in ponekod megleno. V petek kaže na povečini sončno vreme, zjutraj lahko na severu pade kakšna kaplja dežja.

Iznad zahodnega Sredozemlja se prek Alp in srednje Evrope razteza hladna fronta. Pred njo z jugozahodnikom k nam priteka zelo topel in postopno bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj