Na vsebino

Ponoči se bodo padavine okrepile in prehodno zajele vso državo, jutranje temperature bodo od 1 do 4 °C

Ponoči se bodo padavine okrepile in prehodno zajele vso državo. V severni Sloveniji se bo proti jutru meja sneženja ponekod spustila do višje ležečih dolin. Jutranje temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem od 5 do 10 °C.

Jutri bo sprva oblačno s padavinami, ki bodo popoldne slabele. Meja sneženja se lahko ob močnejših padavinah na severu spusti do nižin. Popoldanske temperature bodo od 0 do 7, na Primorskem do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bodo padavine razširile nad vse sosednje pokrajine, ob Jadranu so možne tudi nevihte. Meja sneženja se bo v Alpah do jutra spustila do dolin.

Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo popoldne od zahoda postopno slabele in ob Jadranu popoldne tudi ponehale. Na območju Alp bo snežilo do dolin.

Obeti

V noči na soboto se bodo padavine prehodno spet razširile proti vzhodu. V soboto bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše v zahodni polovici Slovenije. Meja sneženja bo sprva med 300 in 700 m nad morjem, popoldne se bo pričela dvigovati. Na Primorskem in deloma na Notranjskem pihal južni veter.

Tudi v nedeljo bo spremenljivo z občasnimi padavinami. Ob močnejših padavinah lahko sneži do nižin.

V ponedeljek bo suho. V notranjosti bo zjutraj in dopoldne precej nizke oblačnosti. Popoldne se bo razjasnilo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj