Na vsebino

Povabilo za odkup fotografij Bele krajine

RIC Bela krajina objavlja povabilo za odkup fotografij Bele krajine, ki bodo uporabljene za promocijske vsebine turistične destinacije Bele krajine.

Pogoji:

Fotografija se mora lokacijsko navezovati na Belo krajino;

Fotografija mora biti opremljena z imenom in priimkom avtorja ter lokacijo;

Originalna velikost fotografije mora biti minimalno 4032x3024 slikovnih pik;

Fotografije ne smejo biti pred tem uporabljene za komercialne namene;

Fotografije morajo biti avtorsko delo prijavitelja, prijavitelji z oddajo fotografij naročniku zagotavljajo, da so lastniki in avtorji fotografij in kot taki izključni imetniki avtorskih pravic in da na teh fotografijah ne obstajajo kakršnekoli pravice tretjih oseb;

Fotografije naj bodo v .jpg ali .jpeg formatu.

Prijavitelji fotografije pomanjšane velikosti (samo za predogled, izbrane originale avtorji dostavijo po podpisu pogodbe) dostavite preko WeTransferja ali elektronske pošte na naslov [email protected] ali na elektronskem mediju v TIC Črnomelj (Trg svobode 3, 8340 Črnomelj) najkasneje do 30.3.2019.

Cena za odkup posamezne fotografije znaša 50€/neto.

Prednost pri odkupu bodo imele fotografije, ki prikazujejo aktivnosti v Beli krajini (npr. kolesarjenje, tek, pohodništvo, vinogradništvo, prireditve, domačo obrt, uporabo rekvizitov kot so kolo, voz, pisanica kozarec itd.)

Če je na fotografiji oseba prepoznavna mora biti ponudbi priložena izjava, kjer dotična oseba soglaša z objavo fotografije v oglaševalske namene turistične destinacije Bela krajina.

Za lažjo predstavo kaj si želimo oziroma iščemo, prilagam povezavo do mediateke Slovenske turistične organizacije TUKAJ.

Več informacij: 040 451 352 (Vita).

Priponke

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj