Na vsebino

Poziv na vpis v Chatboat akademijo

Globalna vrednost izjemno vroče Chatbot industrije naj bi do leta 2024 znašala 1,3 milijarde dolarjev! Se zavedate, da naj bi že do prihodnjega leta 80 % podjetij uporabljalo Chatbote? Ne bodite med tistimi 20 %, ki Chatbota ne bo (pravočasno) ustvarilo. Naj vam zaupamo, da za izdelavo lastnega Chatbota ne potrebujete nobenega predznanja.

Ker v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina stremimo k uporabi najnovejših tehnoloških trendov, bomo v PI Bela krajina – PE Stratus za vas organizirali »Chatbot akademijo«, ki bo obsegala sklop treh delavnic na temo »klepetalnih robotov«.

Na akademiji boste spoznali:
- osnove in načine uporabe
- trende in primere dobrih praks
- kakšno vrednost prinašajo chatboti
in najpomembnejše:
- izdelali boste klepetalnega robota za aplikacijo Facebook Messenger!

Termini (datumi in ure) Chatbot akademije:
• I. del. – 22. avgust, od 12. do 15. ure
• II. del. – 27. avgust, od 12. do 15. ure
• III. del. – 29. avgust, od 12. do 15. ure
Lokacija: PI Bela krajina, PE Stratus (2. nadstropje, Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj)

Udeležba na akademiji je brezplačna. Število prijav je omejeno. Prijave sprejemamo najkasneje do 21. 8., zato čimprej izpolnite obrazec na povezavi TUKAJ. Prednost imajo tisti, ki bodo prisotni na vseh 3 delavnicah. Obvezna oprema je prenosni računalnik. Dodatne informacije: [email protected].

Delavnice Chatbot akademije bo vodil Jure Doler. Jure je direktor in lastnik podjetja Klepetalni robot d.o.o., ki je razvilo že več Chatbotov za različna podjetja kot so KZS, Mestna občina Ljubljana, NLB idr.

Dogodek sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Vir: Podjetniški inkubator Bela krajina, RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj