Na vsebino

Pregled današnjega dogajanja na belokranjskih cestah

Foto: Uroš R.
Foto: Uroš R.

Danes ob 7.10 je na cesti Vinica - Žuniči, pred naseljem Zilje, podrto drevo oviralo promet. Delavci cestnega podjetja iz Črnomlja so ga razžagali in odstranili.

Ob 7.41 je na cesti Svibnik - Stražnji Vrh podrto drevo oviralo promet. Drevo so razžagali in odstranili delavci cestnega podjetja iz Črnomlja.

Ob 8.12 je na cesti Metlika - Podzemelj pri naselju Grm, podrto drevo oviralo promet. Drevo so odstranili delavci cestnega podjetja iz Črnomlja.

Ob 9.52 je na cesti Podzemelj- Adlešiči pri naselju Fučkovci podrto drevo oviralo promet. Drevo so razžagali in odstranili delavci cestnega podjetja iz Črnomlja.

Ob 10.33 je v naselju Radoviči, občina Metlika, meteorna voda ogrožala kmetijski objekt. Gasilci PGD Rosalnice so prečrpali okoli sedem kubičnih metrov vode.

Ob 12.02 je bila cesta na relaciji Tribuče - Bedenj zaprta zaradi podrtega drevesa. Delavci cestnega podjetja iz Črnomlja so drevo razžagali in odstranili.

Ob 12.36 je na cesti Žuniči - Preloka podrto drevo oviralo promet. Delavci cestnega podjetja iz Črnomlja so drevo razžagali in odstranili.

Vir: SPIN

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj