Na vsebino

Preloka vabi v socialna omrežja

Preloška spletna skupnost in njena vizija naglo rasteta in se razvijata, za njen večji doseg, večjo vidnost in prepoznavnost se zdaj pojavljamo še na FB-profilu in vas vabimo, da se nam pridružite.

Ker Face book v prevodu pomeni 'knjiga obrazov', ta medij torej zahteva obraz. In v uredništvu smo menili, da je edino prav, da je to obraz urednice. Tiste, ki je stala, stoji in bo stala za to spletno skupnostjo, ki bo še naprej bedela nad vsebinami in objavami. Ki ne bo dovoljevala t. i. smetenja na profilu in ki bo hkrati zagotovilo za vas, da vam ne bomo smetili mi – z raznimi pojočimi mačkami, kužki in drugimi ljubkimi predstavniki živalskega sveta ali s prefinjeno podtaknjenimi reklamami.

V zdajšnji dobi »fake news«, alternativnih dejstev in poplave senzacij nam drugega pravzaprav niti ne preostane. Verodostojnost namreč lahko ohranimo le tako, da za vsem stoji »resnična, prava in živa« oseba, ki je s svojim obrazom zagotovilo verodostojnosti še naprej!

Vsebina tega FB-profila, na katerega ste povabljeni, je in bo javna in je torej dostopna vsem TUKAJ.

Hvala, da ste člani naše globalne skupnosti in se vidimo tudi na FB.

Vir: Preloka
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj