Na vsebino

Preobrat: Viničani ostali brez pumptracka!

Vinica in z njo celotna Bela krajina se je pred dvema dnevoma veselila zmage na spletnem glasovanju za kolesarski poligon v obliki viniškega grba - grifona. A kot kaže prehitro. Po pregledu glasov, so se pri Zavodu Aliansa, ki je organiziral glasovanje, odločili, da zaradi »večjega števila simpatizerjev iz vzhodnih dežel«, javno glasovanje razveljavijo.

»Ne glede na vse, bi želeli izpolniti našo obljubo in bomo nagradno igro zaključili kot se spodobi, v luči fairplay-a! Sešteli smo glasove žirije iz prvega kroga, ter doseg predstavitvenih video objav na našem profilu. Po sledeči formuli je največ točk zbrala ekipa iz Wajdovšne,« so zapisali na svoji Facebook strani in seveda poželi ogorčenje Viničanov ter številnih ostalih podpornikov projekta Grifonovega grbinstega poligona iz celotne Bele krajine, ki so v preteklih tednih pridno glasovali za pumptrack v Vinici.

Največkrat uporabljena beseda v komentarjih je bila »sramota«. »Verjetno je bilo ključno to, da se je nekaj mesecev nazaj postavil skate park in v zameno za to je bilo potrjeno, da boste uredili, da dobijo še kolopark, postavili ste Wajdušno ob bok Vinici in mislili, ah to bo šlo z lahkoto... To je enostavno zavajanje vseh udeležencov nagradne igre,« je zapisal Rok Mirtič, predsednik Športno-turističnega društva Vinica.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj