Na vsebino

Pri nas bo jutri občasno naletaval sneg, najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2 °C

Ponoči bo pretežno oblačno, na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, v Gornjesavski dolini okoli -10, na Primorskem okoli 3 °C.

Jutri bo večinoma oblačno, na jugu bo občasno naletaval sneg, popoldne se bo od severozahoda delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do 7 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo v krajih severno od nas še delno jasno,drugod bo pretežno oblačno in večinoma suho. Ob Jadranu bo pihala zmerna, v Kvarnerju tudi močna burja.

Jutri se bo oblačnost umikala proti jugovzhodu. Predvsem v Gorskem Kotarju bo občasno rahlo snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna, v Kvarnerju močna burja.

Obeti

V ponedeljek in torek bo na jugovzhodu večinoma oblačno, drugod bo delno jasno, ponekod v zahodnih in severnih krajih tudi pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ki bo v noči na torek oslabela.

V sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj