Na vsebino

Prireditev "Praznovanje marčevskih praznikov"

V soboto je bila dvorana gasilskega doma Štrekljevec polna, saj je v njej potekala osmo leto zapored prireditev z naslovom Praznovanje marčevskih praznikov, ki so jo pripravili učenci in učiteljice tamkajšnje podružnične šole ter Komisija za članice PGD Štrekljevec.

Učenci podružnične šole so nastopili z recitacijami, dramsko igrico, plesom, pevskim zborom in s folkloro. S petjem in glasbo so prireditev popestrili Jani in Tjaša Plut, Luka in Lucija Kambič, Žan in Nejc Pašič, družina Kambič (Leja, Leon in ati Jože), Vesna Malnarič in Martin Dajčman. S skečom sta nasmejali obiskovalce prireditve vaščanki Štrekljevca Patricija Pašič in Martina Beršič. Vsaka obiskovalka prireditve je dobila v dar rožice iz najlona, ki so jih izdelale članice pod mentorstvom Andreje Bregant. Prireditev pa sta drugo leto zapored odlično povezovali četrtošolki Kaja Veselič in Nika Cimerman.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj