Na vsebino

Priznanje zaslužni črnomaljski turistični delavki Tatjani Zupančič

V okviru Dnevov slovenskega turizma 2019 (11.-13. november 2019) je včeraj, v organizaciji Turistične zveze Slovenije na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekalo srečanje turističnih društev in zvez Slovenije.

Na že tradicionalnem srečanju so predstavnikom turističnih društev predstavili trenutno stanje v slovenskemu turizmu z najpomembnejšimi trendi in izzivi. S pomočjo moderiranih tematskih delavnic so skupaj iskali načine, kako uspešno krepiti turistični podmladek, kako posodabljati in nadgrajevati skupne programe in projekte v smeri, da vsi akterji postanejo bolj povezani in učinkovitejši pri razvoju slovenskega turizma. Prostovoljsko delo je podlaga delovanja turističnih društev, ki se ga ne da plačati, lahko pa se nagradi. Zato so na koncu celodnevnega posveta podelili priznanja najzaslužnejšim društvenim prostovoljcem.

Med dobitniki priznanj je bila tudi Tatjana Zupančič, predsednica Turističnega društva Črnomelj in dolgoletna turistična delavka.

Iz obrazložitve priznanja: Tatjana Zupančič v svojem dolgoletnem turističnem udejstvovanju izpričuje iskreno zavzetost, odprtost in vsestranskost pri predstavljanju svojega kraja, spoznavanju novih praks in udejanjanja konstruktivnih idej. Nenehno skrbi za lastno izobraževanje in posredovanje svojih znanj drugim udeležencem v turizmu. Skrbi za ohranjanje starih tradicionalnih dejavnosti, ki jim spretno dodaja sodobne izboljšave. Kot turistična delavka se trudi za koristne izmenjave dobrih praks in sodelovanje med različnimi akterji - turističnimi društvi, kulturnimi in drugimi inštitucijami, šolami in aktivnimi posamezniki. … V Turističnem društvu Črnomelj Tatjana Zupančič poleg vodstvenih aktivnosti opravlja tudi organizacijsko in administrativno delo, in sicer vse na bazi prostovoljstva.

Iskreno čestitamo!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj