Na vsebino

Prošnja za donacijo računalniške opreme

v OŠ Metlika in OŠ Podzemelj uspešno izvajajo pouk na daljavo. Da so pri tem res vsi uspešni, učenci potrebujejo doma ustrezne tehnične pogoje. Ugotavljamo, da imajo učenci doma različne pogoje za uspešno delo na daljavo (manj zmogljivi računalniki, premalo računalnikov, slabši dostop do spleta, v družini več učencev, dijakov, starši opravljajo delo na daljavo …).

Z namenom zagotoviti vsem otrokom enake možnosti za izobraževanje na daljavo in omogočiti nemoten izobraževalni proces, župan Občine Metlika skupaj z ravnateljicama osnovnih šol poziva posameznike v lokalnem okolju, ki želijo lokalno donirati računalniško opremo (računalnike, tablice, tiskalnike,…), da se obrnejo na Občino Metlika (07/ 36 37 400 ali [email protected]) oziroma na Osnovno šolo Metlika (07/36-91-160 ali [email protected]) ali Osnovno šolo Podzemelj (030/702 999 ali [email protected] ).

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj