Na vsebino

Prvi samostojni koncert vokalne skupine Devojke

V četrtek je Cerkvica svetega Duha, polna do zadnjega sedeža, gostila prvi samostojni koncert vokalne skupine Devojke, ki deluje na OŠ Milke Šobar – Nataše Črnomelj. Večer se je začel z venčkom ljudskih ljubezenskih pesmi in njihovih priredb. Po prvem sklopu sta večer popestrila dva izjemna mlada glasbenika – David Bratić, učenec posebnega programa OŠ Dragotina Ketteja iz Novega mesta, ki je virtuozno zaigral na koncertnem ksilofonu in zvončkih ter Sabina Matkovič, učenka naše šole s solo nastopom, ki je bil kot vedno izjemen. Drugi sklop koncerta pa je bil praznično odet v božične melodije, ki smo jih Devojke zapele ob klavirski spremljavi Andreja Kuniča. V december smo stopili kot se spodobi – ob stojnicah s toplimi napitki, prigrizki in s široko ponudbo ročnih izdelkov naših ustvarjalnih učencev.

Za pomoč pri organizaciji in izvedbi koncerta se zahvaljujemo sodelavcem in vodstvu OŠ Milke Šobar – Nataše, JSKD OI Črnomelj, Andreju Kuniču, Gostilni Špec, Darinki Jerman, Mariji Bahor, Komunali Črnomelj in podjetju Esol. Posebej pa se zahvaljujemo tudi g. Andreju Severju za vzpodbudne besede in vso podporo, ki nam jo izkazuje že vrsto let.

Vir: OŠ Milke Šobar – Nataše

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
32
46
55
68
79
811
95
11
18
23
24
25
26
28
30
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj