Na vsebino

Rekonstrukcija ulice Mirana Jarca in dela ulice Lojzeta Fabjana

Občina Črnomelj obvešča, da bodo v ponedeljek, 28. maja 2018, pričeli s pripravljalnimi deli za rekonstrukcijo Ulice Mirana Jarca in dela Ulice Lojzeta Fabjana ter arheološkimi izkopavanji, zato bodite pozorni na spremenjen prometni režim in parkiranje v času rekonstrukcije. Popolna zapora bo na delu Ulice Lojzeta Fabjana, in sicer od semaforja do Primožičeve hiše - prva etapa arheoloških izkopavanj.

Stanovalcem z dovolilnicami (ki parkirajo na svojih dvoriščih ali garaži) bo omogočen dostop po Ulici Mirana Jarca vse do cerkve Sv. Duha, zato bo po Ulici Mirana Jarca urejen dvosmerni promet, zaradi tega pa ne bo več možno parkiranje v tej ulici. Za stanovalce ulice bodo zagotovljena nadomestna parkirna mesta na obstoječem parkirišču pri cerkvi sv. Petra.

Ob napredovanju arheoloških raziskav in posledično z dodatnimi zaporami ceste boste pravočasno obveščeni.

Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost, saj brez zapor in oviranja prometa v ulici ne moremo izvesti rekonstrukcije.

Priponke

Vir: Občina Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj