Na vsebino

Še vedno iščete delo?

Odeon cafe išče študente za delo. Vsi zainteresirani nas kontaktirajte preko messangerja ali se oglasite na kavo, da se pogovorimo.

Restavracija Grad Vinica objavlja razpis za natakarja za redno zaposlitev. Srečanja potekajo vsak vikend po predhodni najavi na mejl [email protected]. Pridružite se naši ekipi.

Črnomaljska kavarna išče nove sodelavce za delo v strežbi. Pogoji: Simpatičnost, komunikativnost, odgovornost, urejenost in veselje do dela z ljudmi. Izkušnje niso pogoj, so pa zaželjene. Vsi zainteresirani pokličite na tel: 040 727 660 (Iris).

Bar Piccolo: še vedno iščemo nekoga, ki je je pripravljen pridružiti naši ekipi. Maš čas? Delo večinoma poteka konec tedna.

Napoleon caffe išče mlade, simpatične, komunikativne in delovne punce in fante za delo med tednom in vikendi. Kontakt: Anja 040 589 420.

V Starem trgu ob Kolpi iščejo študenta ali dijaka za delo na obdelovalnih strojih. Za dijaka strojne šole možen dogovor za opravljanje prakse.
Zaenkrat je delo za dva meseca, z možnostjo podaljšanja ali redne zaposlitve.
Plačilo po dogovoru. Zaželjen lasten prevoz. Prijave pošljite na [email protected]

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj