Na vsebino

Semič v starih cajtih (213)

Ta teden prostor v ''semiških starih cajtih'' v celoti posvečamo velikemu Semičanu Tonetu Plutu z Mladice, ki se je prejšnji teden za vedno poslovil od nas.

V odlomku videoposnetka dobrodelne humanitarne prireditve ''Hvala vam ljudje v belem'', ki je bila posvečena zdravnikom in zdravstvenim delavcem ter 90–letnici Tončka Pluta, nas bo Tone zopet razveseljeval z igranjem na harmoniko v ansamblu z bratom Slavkom, sinom Dušanom in prijateljem Antonom Počem. Nasmejal pa nas bo s pripovedovanjem družinske anekdote o na smrt bolnem očetu Tončku Plutu in njegovi čudežni ozdravitvi.

Iskreno se zahvaljujem več kot sedem tisočim spremljevalcem, ki ste si ogledali našo objavo o Tonetu Plutu. Posebno lepa hvala pa vsem tistim, ki ste v komentarjih izrazili globoko žalost in izrečeno sočutje njegovi družini. Prepričan sem, da jim to ogromno pomeni, saj tako vedo, da v žalovanju za dragim možem, očetom, bratom, dedkom in sorodnikom niso ostali sami.

Video zapis si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: Semič v starih cajtih
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj