Na vsebino

Sončni videi v Semič priklicali sonce

Več kot 700 udeležencev iz vseh koncev Slovenije in tujine se je včeraj, 23. maja 2019, zbralo v Semiču na druženju ob zaključku Mednarodnega festivala videov S-Factor 2019, ki ga že tretje leto organizira OŠ Milke Šobar – Nataše, Črnomelj. V njem je letos sodelovalo 11 slovenskih in 5 tujih šol.

V dopoldanskem času so se učenci s posebnimi potrebami, učenci rednih osnovnih šol in vrtcev, upokojenci in prostovoljci vseh generacij družili v dvajsetih ustvarjalnih in športnih delavnicah festivala “Igraj se z mano”.

Na svečani zaključni prireditvi festivala S-Factor smo razglasili najboljše videe in podelili posebne nagrade. Zmagovalec je postala Tretja OŠ Slovenj Gradec z videom SONCE ZA VSE – SUN FOR ALL. Podelili smo tudi posebne nagrade za najbolj inkluziven, najbolj sončen in najbolj poučen video. REZULTATI S-FACTOR 2019

Zahvaljujemo se Robertu Erjavcu za nepozabno in srčno vodenje prireditve.

Iskrena hvala in čestitke vsem sodelujočim udeležencem, obiskovalcem, spremljevalcem, prostovoljcem, sponzorjem in donatorjem, ki ste znova dokazali, da imate tisti S-Factor!

Pri pripravi in izvedbi festivala Igraj se z mano so sodelovali: Sožitje Bela krajina, KUD Božo Račič, Krajinski park Kolpa, Center za krepitev zdravja, Zdravstveni dom Črnomelj, Vrtec Metlika, Osnovna šola Metlika, Varstveno delovni center Črnomelj, enoti Črnomelj in Vinica, Društvo upokojencev Črnomelj, Osnovna šola Loka, Podružnična šola Adlešiči, Osnovna šola Stari trg ob Kolpi, Prostovoljno gasilsko društvo Črnomelj, Klub Belokranjskih študentov, KUD Notarima, TIC Črnomelj, TIC Semič in Kulturni center Semič.

Prireditev so finančno in materialno podprli: Marinko Filipović Montagearbeiten, Rotary klub Semič – Bela krajina, A-Sprint Storitve, Prevozi In Trgovina, d.o.o., Kograd gradbeništvo d.o.o., Pangra gradbeništvo in storitve d.o.o., Medic sistemi d.o.o., Kambič laboratorijska oprema d.o.o., Zales proizvodnja in trgovina z lesom in lesnimi izdelki d.o.o. Zapudje, Agm Starešinič d.o.o., Avto Bukovec avtokleparstvo in avtoličarstvo d.o.o., Bar Odeon Cafe, Montaže in ostale storitve Peter Videtič s. p., Colibri servis in trgovina Joh Bojan s.p., Toki proizvodnja in servis d.o.o., Slaščičarna »Metro 2«, Rustemi Ačim, Alfa bar, Boris Šunjerga s.p., Kmetijska Zadruga Metlika Z.O.O., Društvo vinogradnikov Metlika, Janez Stopar, Skupina Don Don, Bar pri Pavliču, Občina Semič, Občina Črnomelj, Klas bar, Monika Mravinec, s.p., Commex Service Group Storitve In Trgovina d.o.o., Veterani Rokometnega kluba Črnomelj.

Festivala Igraj se z mano in S-Factor potekata v sklopu dejavnosti Centra za strokovno pomoč in podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in njihovim družinam, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj