Na vsebino

Sporočilo otrokom od zobne Anite in Ane

Dragi vrtčevski otroci in dragi šolarji, kako ste kaj? Kako vam gre učenje od doma?

Pogrešate šolo? Pogrešate nenapovedano pregledovanje zob? Piko in Lili vas zelo pogrešata.

Zelo se veselita, da se zopet srečamo v vrtcu in/ali šoli. Midve pa komaj čakava, da podeliva čim več rdečih »fredijev«.

Večkrat se spomnimo na vas in na vaše vzgojiteljice in učiteljice, kako skupaj z nama navijajo in vas spodbujajo k temeljitemu umivanju zob. Prav tako se radi spomniva kako ste nama hiteli razlagati vse dogodivščine z vašimi zobki, kako ste že samostojni pri umivanju zobkov in komu še vedno mamica malo pomaga. Najbolj zanimive zgodbe so pa tiste ko pripovedujete o zobnih miškah.

Ali vas zanima kdo je letošnji zmagovalec tekmovanja za čiste in zdrave zobe? Midve z Ano sva malo preračunavali in zmagovalec je .... ah, naj bo presenečenje dokler se zopet ne vidimo.

Naj vas spomniva še na to, da je zelo pomembno umiti zobke vsaj dva krat na dan. Pri tem pa ne pozabite tudi na zdravo prehrano.

Zelo veseli bova, če bi nama poslali kakšno sliko, risbico ali mogoče celo pesmico na temo zob ali zdrave prehrane.

Pri tem vam lahko pomagajo vaši starši. Vaše izdelke lahko pošljete na našo FB stran Center za krepite zdravja ZD Črnomelj ali kar »prilepite« v komentar.

Verjamem, da se kmalu vidimo do takrat pa lep pozdrav in bleščeč nasmeh.

Vir: Center za krepitev zdravja ZD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj