Na vsebino

Športne igre letos malo drugače

Skupnost socialnih zavodov Slovenije vsako leto organizira športne igre za zaposlene v zavodih. Zaradi epidemioloških razmer letos tovrstnih iger ni bilo mogoče izpeljati, zato so zavodi s strani Skupnosti dobili pobudo in idejo, kako organizirati športne aktivnosti v lastni režiji.

Nekoliko drugačnim, a zato nič manj prijetnim športnim igram, so se tako pridružili tudi zaposleni v obeh belokranjskih domovih za starejše. Zaposleni v DSO Metlika so se odpravili do Jame pri Metliki, znane tudi kot Kaburova jama, ki se nahaja na učni poti pri Obrhu. V okviru dogodka so ustvarili novo točko, ki jo lahko najdete v aplikaciji Geocaching. Z družino, prijatelji ali pa sami se lahko odpravite na lov za zakladom, ki so ga skrili. Dovolj je, da sledite navodilom v aplikaciji in z malo sreče lahko zaklad tudi odkrijete.

V fotogaleriji se lahko prepričate, da so za prijetno medsebojno druženje in tkanje neprecenljivih vezi med sodelavci, poskrbeli tudi zaposleni v DSO Črnomelj. Odpravili so se na izletniško kmetijo Zupančič v Jelševniku, ki je eno od treh do zdaj odkritih belokranjskih nahajališč endemične črne človeške ribice.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj