Na vsebino

Srečanje črnomaljskega župana z gospodarstveniki

V Restavraciji Štajdohar je danes dopoldne potekalo že tradicionalno srečanje župana z gospodarstveniki črnomaljske občine.

V uvodu je župan Andrej Kavšek najprej predstavil zadeve, ki so na prednostnem seznamu v občini: TUKAJ.

Vesna Fabina je v imenu RIC Bela krajina podjetnikom predstavila razpise, ki so trenutno aktualni, Marijeta Kobetič pa je na kratko predstavila Slovensko poslovno točko SPOT: TUKAJ.

Predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Stanislav Malerič je v imenu podjetnikov opozoril na težave s katerimi se gospodarstveniki srečujejo pri svojem delu: TUKAJ.

Direktor Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine je komentiral železniške povezave z Ljubljano (TUKAJ) in opozoril na težave z električno energijo (TUKAJ), dotaknil pa se je tudi tretje razvojne osi (TUKAJ).

Na težave sta opozorila tudi podjetnika Branko Butala (TUKAJ) in Andrej Fabjan, ki je izrazil dvom, da bodo, ko končajo cesto do Novega mesta, pozabili na Belo krajino (TUKAJ).

Uro in po dolg uradni del se je nadaljeval v bolj neformalnem delu, ko je Društvo vinogradnikov pripravilo pokušino vin, Restavracija Štajdohar pa kosilo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj