Na vsebino

Stara Metlika (140)

Marko Matekovič: Iz arhiva sem potegnil slike o katerih nimam podatka. Če kdo kaj zna, naj napiše.

Maja Petrič: Ta slika ni iz Metlike. Slika je montaža. Blok i drvo. Neznam. Iza bloka nema Brega. Blok ne izgleda tak balkoni okna.???

Anton Tone Černič: slikano je iz ceste ki se gre v komunalo , danes je tam nova hiša.

Maja Petrič: ko da neznam. Prosim poglejte sliko podrobno in presodite glede bloka sami Kolikor vem niso spreminjali velikosti oken ter drvo izrezali.

Anton Tone Černič: levo je drevored pred Barbičevo hišo, naprej je hiša Milana Bračike zadaj levo je blok .

Mario Bahorič: to so bloki Župančičeva cesta 2, 4 in 6. Prvotno so bili zgrajeni z ravno streho, naknadno pa so naredili dvokapnico, ki je na blokih še danes.

Marjanca Kočevar: Morda pa pust. Ljudje so zimsko oblečeni. A ni to pustni vlak? Saj ne vem, nekaj se mi zdi - kot v sanjah. Je pa to med vinsko kletjo in kostanjevim parkom nad Bračikovo hišo.

Jaroslav Tihi: Spomnim se da je bil nekoč cirkus tam nekje v začetku sedemdesetih let. Šotor je bil če se ne varam, na Bračikovi zemlji poleg njihovega poda. Ta slika me še najbolj spominja na to. Lokacija je prava, kot je napisal Danijel, izgled vozov pa tudi.

Vir: Stara Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj