Na vsebino

Ste opazili voznika alfe na vratolomni vožnji?

Policisti so na avtocestnem postajališču Starine pri Novem mestu v ponedeljek nekaj po 17. uri opazili osebni avto z očitno ponarejenimi registrskimi oznakami. Njegov voznik policijskih opozoril, naj ustavi, ni upošteval, temveč se je podal v beg, pri čemer je dvakrat namerno trčil v policijsko vozilo. Policiste je tudi poskušal napasti.

Voznik je po begu, daljši nevarni vožnji in dvakratnem trčenju, v Dolenji vasi z avtom zapeljal s ceste in po travnati brežini v potok, kjer je vozilo obstalo. Policisti pa so na kraju prijeli 20-letnega in 54-letnega osumljenca iz okolice Novega mesta. Starejši osumljenec je pobegnil.

Prijeti 20-letnik je pri tem policiste poskušal napasti. Ti so ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje.

Kot so še sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so 35-letnega pobeglega osumljenca, ki je bil voznik avtomobila, identificirali. Kljub temu pozivajo vse, ki so bili v ponedeljek med 17. in 17.20 udeleženi v prometu na relaciji Kronovo – Otočec – Gumberk, Dolenja vas in jih je voznik osebnega avtomobila Alfa Romeo rdeče barve ogrožal, da to sporočijo na številko 113.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj