Na vsebino

Sveža vremenska napoved in stanje na cestah

Vreme:
Danes bo na Primorskem delno jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do okoli 9 °C.

Ponoči bo po nižinah Primorske začelo deževati, v notranjosti pa se bo sneženje okrepilo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 1, na Goriškem in ob morju okoli 4 °C.

Jutri bo oblačno, padavine bodo popoldne oslabele in do večera večinoma ponehale. Burja bo slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem od 6 do 10 °C.

V sredo in četrtek bo pretežno oblačno in povečini brez padavin. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Nad severno polovico Evrope je obsežno območje visokega zračnega tlaka s središčem nad Skandinavijo. V zahodnem Sredozemlju se poglablja ciklonsko območje, ki se z vremensko fronto bliža Italiji in Jadranu.

Ceste:
Ceste po državi so mokre in spolzke zato priporočamo previdno vožnjo. Cesta prek Gorjancev je normalno prevozna.

Promet je zaradi jutranje prometne konice povečan na cestah, ki vodijo v mestna središča ter na mestnih obvoznicah. Gneče, zastoji nastajajo predvsem na cestah ki vodijo proti Ljubljani.

Vir: ARSO, Promet.si

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj