Na vsebino

Tatovi tudi na kopališču; krepko opitega voznika pridržali

Pred poslovnim objektom v Črnomlju je včeraj okoli 15. ure neznanec izkoristil nepazljivost oškodovanke, ki je na klop odložila torbico in se oddaljila. Storilec je iz torbice izmaknil denarnico z gotovino in dokumenti ter lastnico oškodoval za okoli 350 evrov.

Na kopališču v Gribljah pa je nepridipravi izkoristil krajšo odsotnost oškodovanca in mu ukradel torbo s ključi vozila ter osebnimi predmeti. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 900 evrov.

Pregloboko pogledal v kozarec

Črnomaljski policisti so včeraj okoli 16.30 ure med kontrolo prometa na območju Vinice zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da 48-letni kršitelj vozi pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,89 miligramov (1,85 promila) alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in ga pridržali. O vožnji pod vplivom alkohola bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj