Na vsebino

Torek se bo pričel z nizko oblačnostjo ali meglo, temperature zjutraj bodo od -6 do 1, dnevne od 3 do 8 °C

Ponoči se bo oblačnost prehodno povečala, na vzhodu Slovenije bodo možne rahle padavine. Ponekod na Primorskem bo zapihala šibka burja, na severovzhodu pa severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 1, ob morju okoli 3 °C.

Jutri bo na zahodu Slovenije precej jasno, drugod bo sprva nekaj nizke oblačnosti ali megle, ki se bo dopoldne razkrojila. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Goriškem in ob morju do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer se bo oblačnost od severa povečala. V krajih severno in vzhodno od nas se bodo ponoči pojavljale krajevne plohe. Ponekod bo zapihal okrepljen severozahodni veter.

Jutri bo precej jasno, v krajih severno in vzhodno od nas se bo sprva zadrževala nizka oblačnost, ki se bo čez dan razkrojila.

Obeti

V sredo bo na Primorskem pretežno oblačno. Drugod bo še precej jasno, po nižinah se bo del dneva zadrževala megla. Zapihal bo jugozahodnik.

V četrtek bo sprva oblačno, v južni polovici Slovenije bo rahlo deževalo. Popoldne se bo jasnilo.

V petek bo delno jasno, več sonca bo na Primorskem. Nekoliko hladneje bo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj