Na vsebino

Trčil v betonski jašek; ukradli akumulatorje

Simbolna slika.
Simbolna slika.

V soboto zvečer se je zgodila prometna nesreča v Križevski vasi. Tam je 40-letni voznik med vožnjo od Črnomlja do Metlike zapeljal s ceste ter trčil v betonski jašek. Vozilo je nato za nekaj metrov dvignilo in pristalo v grmovju. Ob prihodu policistov voznika ni bilo več na kraju nesreče, našli so ga, kako peš hodi ob cesti proti Metliki. Ker je tožil za bolečinami so zanj poskrbeli reševalci. Policisti so posumili, da je moški vozil pod vplivom alkohola, zato so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je odklonil, zato so mu odredili strokovni pregled. Zaradi več kršitev s področja varnosti cestnega prometa so zanj uvedli postopek o prekršku.

Na mejnem prehodu zasegli avto

V petek dopoldne so na mejnem prehodu za mednarodni promet Metlika pri mejni kontroli voznika, ki je zapuščal Slovenijo, ugotovili, da vozi avtomobil kljub prepovedi vožnje zaradi predhodnih kršitev. Ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja so mu avtomobil zasegli.

Ukradli akumulatorje

Metliški policisti so v soboto opoldne opravili ogled tatvine akumulatorjev, ki so jih neznanci odnesli iz dveh delovnih strojev v Hrastu pri Jugorju. Nepridipravi so odnesli tri akumulatorje in lastnikom povzročili za okoli 400 evrov škode.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj