Na vsebino

Tudi jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, popoldne bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte

Zvečer se bo ozračje umirilo. Ponoči bo pretežno jasno, proti jutru pa se bo oblačnost na severovzhodu nekoliko povečala, tam ni izključena kakšna ploha. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 14 °C.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte, ki se bodo predvsem na zahodu nadaljevale tudi v večer. Zapihal bo zahodni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 26 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno jasno, več oblačnosti bo v krajih vzhodno od nas, kjer bo nastalo nekaj ploh.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne in zvečer bodo nastajale plohe in nevihte, ki se bodo zvečer razširile tudi nad severni Jadran.

Obeti

V četrtek bo zahodni in deloma osrednji Sloveniji pretežno oblačno, začele se bodo pojavljati krajevne padavine, ki se bodo proti večeru okrepile in se razširile nad zahodno polovico Slovenije. Na vzhodu bo večji del dneva še sončno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. V petek bo oblačno in deževno, vmes bodo tudi nevihte. V soboto se bo razjasnilo.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj