Na vsebino

Tuji turistični agenti v Beli krajini

Najpomembnejši poslovni dogodek v slovenskem turizmu, Slovenian Incoming Workshop – SIW 2021 je potekal 13. in 14. septembra 2021. Bravina Experience, belokranjska turistična agencija, je bila s strani Slovenske turistične organizacije izbrana za partnerja pri organizaciji drugega dela študijskega potovanja 'Ljubljana & Osrednja Slovenija. My Way of Rambling Around'.

Predstavniki 19. tujih agencij iz Italije, Nemčije, Avstrije, Belgije, Nizozemske, Švice in Poljske so se v Beli krajini udeležili poslovnega srečanja, na katerem so potekali sestanki z domačimi ponudniki doživetij in nastanitev. Agenti so spoznali pokrajino, gastronomsko podobo Bele krajine ter se udeležili animacijskega doživetja Ovac in iger.

Nad videnim so bili zelo zadovolji, tako da že potekajo konkretni pogovori o nadaljnjem sodelovanju z namenom privabljanja tujih turistov v Belo krajino. Poslovno srečanje s tujimi agenti je izjemnega pomena tudi, ker je bilo veliko sejmov v tujini, na katerih smo se predstavljali belokranjski ponudniki, zaradi epidemije odpovedanih.

Vir: Bravina Experience
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj