Na vsebino

Turistični krožek na Vašem kanalu

Veseli smo, da so naš trud in uspehe prepoznali tudi na televiziji Vaš kanal in o nas, turističnem krožku, posneli prispevek, ki je bil objavljen v petkovih novicah in na njihovi spletni strani. Ogledate si ga lahko tukaj.

Delo pri krožku in letošnji projekt z naslovom Cicival so predstavili turistični podmladkarji Eva, Živa in Klemen. Spregovorila pa sta tudi ravnatelj šole Boris Mužar in ena od mentoric Nevenka Jankovič, ki se z delom pri krožku aktivno ukvarja že od samega začetka. V prispevku je prikazan promocijski material, ki je nastal za potrebe sodelovanja na turističnih tržnicah v preteklih letih.

Turistični krožek deluje na naši šoli že skoraj 30 let in v tem času smo osvojili veliko zlatih in srebrnih priznanj za celoten projekt (turistično projektna naloga in predstavitev na turistični tržnici) na državnem nivoju tekmovanja Turizmu pomaga lastna glava. Prejeli pa smo tudi posebna zlata priznanja, med drugim za najboljšo stojnico, najbolj uresničljivo idejo in najbolj izvirno povabilo na tržnico.

Mentorice krožka se še enkrat zahvaljujemo članom krožka za prizadevno delo, vodstvu šole in vsem, ki so nam na naši poti priskočili na pomoč.

Vir: OŠ Mirana Jarca Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj