Na vsebino

Uspešen dobrodelni večer "Belokranjci do konca svojih danof"

V četrtek je v Jurjevanjski dragi potekal družaben dogodek z dobrodelnim koncertom, na katerem so nastopili Magnifico, Pero Lovšin z Birsa Brothers, 2B in Pulover.

Danes je že znano, koliko prostovoljnih prispevkov so organizatorji dogodka (RIC Bela krajina, JSKD OI Črnomelj, Srednja šola Črnomelj, Klub belokranjskih študentov, Občina Črnomelj) zbrali v sklopu dobrodelnega koncerta v Jurjevanjski dragi.

Zbranih je bilo 5462,90 €! Od tega zneska gre 1000,00 € na račun Gasilske zveze Črnomelj, 4462,90 € pa na pri Rdečem križu odprt račun Srednje šole Črnomelj.

Vsa finančna sredstva bodo namenjena v ujmi prizadetim družinam. Organizatorji se zahvaljujejo vsem, ki ste darovali prostovoljne prispevke in se ponovno tudi zahvaljujejo nastopajočim, ki so se odrekli honorarja v dobrodelne namene.

Za pomoč družinam lahko še vedno nakažete sredstva na TRR Gasilske zveze Črnomelj, Belokranjska cesta 10, 8340 Črnomelj; SI56 0243 0001 8399 492, SKLIC: 00 8-6-2018.

O celotnem znesku zbranih sredstvih na TRR Gasilske zveze Črnomelj in Rdeči križ bo znano, ko bo humanitarna akcija zaključena.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj