Na vsebino

V Črnomlju našli ukraden kombi, v Metliki ostal brez avtomobila

Včeraj nekaj po 10. uri so bili policisti obveščeni, da je z delovišča v Črnomlju neznanec ukradel kombi Opel vivaro. Kombi je bil odklenjen, v njem pa kontaktni ključi. O tatvini so bile obveščene vse policijske patrulje in policisti PP Metlika so avtomobil našli na parkirnem prostoru v Črnomlju. Opravili so ogled in ukradeno vozilo vrnili lastniku. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja.

Ostal brez vozila

Metliški policisti so včeraj okoli 13. ure med kontrolo prometa v Metliki ustavili voznika osebnega avtomobila, ki so mu v postopku pred tem že prepovedali nadaljnjo vožnjo zaradi neregistriranega osebnega avtomobila. Renault clio so mu zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Velikega Nerajca izsledili in prijeli dva državljana Afganistana. Policijski postopki s tujcema, ki sta nezakonito prestopila državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj