Na vsebino

V prometni nesreči več poškodovanih, voznik brez vozniškega dovoljenja, sum na droge

Včeraj nekaj po eni uri popoldne so bili policisti napoteni na relacijo Semič - Krvavčji vrh, kjer naj bi se v prometni nesreči poškodovalo več oseb. Po prvih ugotovitvah naj bi bil vzrok prometne nesreče vožnja po levi strani 20-letnega voznika brez vozniškega dovoljenja iz okolice Semiča.

Zaletel se je v vozilo, ki ga je po svoji strani pravilno pripeljala 26-letna voznica iz Metlike. Reševalci so vse odpeljali v bolnišnico. 25-letna sopotnica v vozilu povzročitelja naj bi bila huje poškodovana in so jo odpeljali na pregled na očesno kliniko, ostali trije (povzročitelj, 15-letna sopotnica in druga udeleženka) pa lažje.

Povzročitelju so na kraju odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola. Zaradi suma, da vozi pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili strokovni pregled, pa je 20-letnik pobegnil iz zdravniškega pregleda, preden so tja prišli policisti.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
32
46
55
68
79
811
95
11
18
23
24
25
26
28
30
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj