Na vsebino

Vabijo počitnikarje in prostovoljce

Čeprav je velik del počitnic že mimo, pa je do začetka novega šolskega leta za počitnikarje še nekaj brezskrbnih dni, ki jih bodo v Hiši Sadeži družbe Metlika znova namenili najmlajšim. Zato vabijo otroke od 6. do 12. leta starosti na počitniški tabor, ki bo potekal od 22. do 26. avgusta, vsak delovni dan od 9. do 15. ure. S prijavo otrok velja pohiteti, saj je število mest omejeno.

V HSD Metlika poleg počitnikarjev v svoje vrste vabijo tudi prostovoljce. Če vas veseli delo z otroki, ste ustvarjalni, radi kuhate, se radi igrate in želite svoj prosti čas deliti z najmlajšimi, vas vabijo, da se jim pridružite pri izvajanju počitniških aktivnosti.

Nudijo usposabljanje, pridobivanje izkušenj, kompetenc, dogovor o prostovoljskem delu in mentorstvo, povrnjene potne stroške, malico, če delo traja več kot štiri ure dnevno, po potrebi napišejo tudi potrdilo o opravljeni praksi in priporočilo.

Za več informacij jih obiščite v Hiši na Kolodvorski 1 v Metliki, pokličite na 051 785 217 ali pišite na [email protected].

Vir: HSD Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj