Na vsebino

Valerija Ogulin o dogajanju na Kmetiji

Foto: POP TV
Foto: POP TV

Valerijo Ogulin so mnogi šteli za eno močnejših tekmovalk v letošnjem šovu Kmetija na Pop TV. 20-letnica z Osojnika pri Semiču je namreč odrasla na kmetiji, tako da ji delo na vrtu, v vinogradu ali hlevu ni tuje. A se je obrnilo tako, da je po izgubljenem dvoboju prva zapustila igro. Po odhodu iz šova je o dogajanju spregovorila v oddaji 24ur. Na vprašanje Ote Širce Roš ali je morda v šovu preveč taktizirala, je Valerija odgovorila, da so sotekmovalke v njej očitno prepoznale močno konkurenco, kar jo je nekoliko presenetilo.

Njen načrt je sicer bil, da najprej iz družine izločijo po njenem mnenju šibkejše člene, da bi s tem lažje opravljali tedenske naloge in jim tako ne bi bilo treba v dvoboje. »Očitno bi morala gledati le nase in se rešiti konkurence. Po videnem se tudi brez taktiziranja ne bi mogla izogniti nazivu druge dvobojevalke, saj sem jim bila očitno prevelika grožnja.«

Bivanje v hiši ji ni bilo naporno, »ne bi pa se branila tekoče vode za tuširanje, ampak tudi tako se je dalo čisto normalno živeti. Bilo je premalo časa, da bi se lahko naučila kaj novega«.

Povedala je še, da njen fant ni pogledal niti ene oddaje, saj ga to preprosto ne zanima. Da se je na šov prijavila, je fantu sicer povedala šele po tem, ko je bila že izbrana na avdiciji.

Valerija še meni, da gledalci prek TV ekrana ne vidijo, koliko dela se dejansko opravi na kmetiji, pa tudi spanca je za tekmovalce zelo malo, saj so spali zgolj tri do štiri ure dnevno.

Vir: 24ur

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj