Na vsebino

Vpis v bralne klube za otroke in zgodba o vljudnem pujsku

Na zelenici Knjižnice Črnomelj smo za naše najmlajše bralce pripravili glasbeno predstavo Zgodbo o vljudnem pujsku v izvedbi Andreje Zupančič. Andreja nas je na vljuden, sproščen in zabaven način popeljala v svet omike in lepega vedenja. V sedmih pesmicah in zgodbah smo spoznali silno vljudnega pujsa, katerega vljudnost je bila prav nalezljiva, deklico Nadjo in Tožibibo.

Lep sončen popoldan in odlična predstava sta bila uvod v novo bralno sezono 2021/22 in za vpis v različne dejavnosti, ki jih v Knjižnici Črnomelj organiziramo za otroke: Bralni klub knjižni moljček, Srečanja s knjižničarko, Joga za otroke, Glasbene delavnice za starše z dojenčki in malčki, Pikina bralna značka, Beremo s tačkami in Moj prvi kamišibaj.

Za vse, ki na prireditev in na vpis niste mogli priti, imamo veselo novico! Čas za vpis imate še do 30. septembra. Oglasite se v knjižnici ali pa nas pokličite. Prijazno vabljeni!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj