Na vsebino

Vrača se Črnfest!

Vrača se! Festival dobre glasbe, gledališča, smeha in otroškega rajanja. 11. Črnfest letos svoja vrata odpira 16. avgusta, ko boste spet lahko uživali v pestrem programu vse do 1. septembra. TBF, Big Foot Mama, Tabu, Matter, Nipke, Trkaj, Koala Voice … in še in še.

V svojem dobrem desetletju je Črnfest dokazal, da združuje staro in mlado ter je resnično “dober za vse”. Mladinski center BIT, Mladinski kulturni klub Bela krajina in Klub belokranjskih študentov bodo že enajstič združili moči in vas skozi poletje zapeljali po poteh dobre glasbe, hrane, zabave in smeha.

Program bo sproti objavljen na Facebook profilu festivala, zato le budno spremljajte, kaj vse vam bo Črnfest ponudil letos. Prav tako ne smemo pozabiti, da bo tudi tokrat z vami Grajko, ki vas bo popeljal v zakulisje dogajanja. Kod vse bo korakal in s kom se bo družil v zaodrju, pa lahko spremljate na njegovem Instagram profilu.

Za uverturo v festival se bo v soboto, 28. julija, odvijal preddogodek Črnfesta 2018. Kdo nas bo zabaval, bo znano kmalu, zato le spremljajte naše obveščevalne kanale, kjer bodo postopoma objavljene vse aktivnost.

Želiš nabirati raznolike izkušnje in se pri tem tudi zabavati? Želiš sodelovati pri prepoznavnem festivalu in biti del ekipe Črnfesta? Vse dijake, dijakinje, študente, študentke, ki so zainteresirani za delo na Črnfestu, vabimo, da nam pišejo na [email protected]. Veseli bomo vsake nove pomoči. Pridi in se zabavaj z nami, medtem pa pridobi neprecenljive izkušnje!

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj