Na vsebino

Vrtec bogatejši za novo igralo

V Vrtcu Otona Župančič Črnomelj enota Čardak smo s pomočjo donatorskih in sponzorskih sredstev kupili novo večnamensko igralo. Prejšnje igralo je bilo staro, strohnelo in nevarno za uporabo, zato smo ga odstranili. Otroci preživijo veliko časa zunaj in novo igralo jim polepša igralne urice. Večnamensko igralo je namenjeno za starostno skupino od 3. leta naprej in je postavljeno na igrišču za 2. starostno obdobje.

Večnamenska zunanja igrala za otroke so preverjeno priljubljena med različnimi generacijami, gibalna aktivnost otrok pa je bistvena za gibalni ter miselni razvoj naših najmlajših. Površine za plezanje, tobogani, predvsem pa inovativni barviti dizajn bogatijo domišljijo in spodbujajo gibanje otrok. Otroci z novim igralom razvijajo spretnosti, domišljijo in uživajo v igri ter tkejo bogate prijateljske vezi.

Hvala vsem sponzorjem (Krka d.d. Novo mesto) in donatorjem (Merkur; prispevki staršev – novoletni bazar; Akrapovič d.d.; Livar d.d.), ki ste nam pomagali, da so nasmehi naših otrok še večji.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj