Na vsebino

Vsi so želeli plezati po vrvi

Foto: RK Metlika in Jamarski klub Krka
Foto: RK Metlika in Jamarski klub Krka

V kampu Podzemlju je te dni še posebej živahno, saj tam v organizaciji Območnega združenja Rdečega križa Metlika poteka že 18. tabor LAS-tna aktivnost mladih. Več kot 70 otrok iz osnovnih šol Metlika, Suhor in Podzemelj tudi letos pod budnim očesom 12 mentorjev, uživa v pestrem programu aktivnosti, ki jih spodbuja k večji samostojnosti, medsebojnemu spoštovanju, zdravemu načinu življenja, pridobivanju novih znanj, kreativnemu preživljanju prostega časa in druženju.

Otroci so doslej med drugim spoznavali pomen klicne številke 112, se urili v lovskih veščinah, ustvarjali na likovni delavnici, se pomerili na turnirju v pikadu, se učili belokranjskih ljudskih plesov in tujih jezikov, včeraj pa so jih obiskali tudi jamarski reševalci. Ti so imeli polne roke dela, saj so prav vsi otroci želeli plezati po vrvi, preizkusili pa so se tudi v ožinarju in se podali v svet podzemlja s pomočjo virtualnih očal. Kako je bilo, preverite v fotogaleriji!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj