Na vsebino

Zaključek 6. sezone Župančičeve bralne značke v DSO Črnomelj

V sredo, 15. junija 2022 smo v Domu starejših občanov Črnomelj zaključili 6. sezono Župančičeve bralne značke.

Prireditev je v sodelovanju z DSO Črnomelj organizirala Knjižnica Črnomelj ob podpori Občine Črnomelj, ki sofinancira bralni projekt.

Sodelovanje Knjižnice Črnomelj in Doma starejših občanov Črnomelj sega v leto 2015, ko smo pričeli z izvajanjem bralnih uric za stanovalce doma. V letu 2016 smo naše sodelovanje nadgradili z Župančičevo bralno značko in k sodelovanju povabili tudi zaposlene v domu.

V bralni sezoni 2021/2022 je pri Župančičevi BZ sodelovalo 32 stanovalcev in zaposlenih. Vsi so prejeli čudovita priznanja, ki jih je oblikoval Roland Plut.

Čudovito, sončno in toplo sredino popoldne so nam z zaigranimi skeči popestrile članice dramske skupine KUD Stari trg ob Kolpi, za kulinarično razvajanje, prijeten klepet in druženje pa naši gostitelji; Dom starejših občanov Črnomelj.

Hvala vsem, ki ste sodelovali pri Župančičevi bralni znački in že se veselimo jeseni, ko se bomo ponovno srečevali in družili z najboljšimi prijateljicami knjigami.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj